Help ons kantineteam, schenk ook eens een glaasje uit.

08 september 2017
De kantine is een gezellig en belangrijk visitekaartje van onze vereniging. Achter de schermen en de bar houden vrijwilligers jullie buikjes gevuld. Een gezellige, leuke en verantwoordlijke functie die door ons kantineteam met verve wordt ingevuld.

De bezetting is al enige jaren krap te noemen. Het bekende spreekwoord 'vele schouders maken licht werk' is ook hierop van toepassing. Vakanties slaan al een flinke deuk in het aantal schouders dus we zoeken enthousiastelingen die ons tijdelijk of, liever nog, voor een langere periode kunnen helpen. Ben je ouder dan 16, vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan vragen wij je om ons te helpen tegen een kleine vergoeding.

Voor meer info: zie onze pagina.

Het kantineteam

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >