Help ons kantineteam, schenk ook eens een glaasje uit.

08 september 2017
De kantine is een gezellig en belangrijk visitekaartje van onze vereniging. Achter de schermen en de bar houden vrijwilligers jullie buikjes gevuld. Een gezellige, leuke en verantwoordlijke functie die door ons kantineteam met verve wordt ingevuld.

De bezetting is al enige jaren krap te noemen. Het bekende spreekwoord 'vele schouders maken licht werk' is ook hierop van toepassing. Vakanties slaan al een flinke deuk in het aantal schouders dus we zoeken enthousiastelingen die ons tijdelijk of, liever nog, voor een langere periode kunnen helpen. Ben je ouder dan 16, vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan vragen wij je om ons te helpen tegen een kleine vergoeding.

Voor meer info: zie onze pagina.

Het kantineteam

Afgelopen zondag haalde Rijen 1 zijn eerste overwinning van het seizoen. In Oosterhout, werd na een goede eerste helft, SCO 1 met 0-3… Meer >

Hierbij nodigt het bestuur haar leden uit voor de Algemene Leden Vergadering. Vrijdag 27 oktober 2017. Aanvang 20:00 uur kantine… Meer >

Onze goudsponsor Intersport Oosterhout heeft weer een leuke aanbieding. Buiten deze aanbieding krijgen leden van vv Rijen hier altijd… Meer >