Help ons kantineteam, schenk ook eens een glaasje uit.

08 september 2017
De kantine is een gezellig en belangrijk visitekaartje van onze vereniging. Achter de schermen en de bar houden vrijwilligers jullie buikjes gevuld. Een gezellige, leuke en verantwoordlijke functie die door ons kantineteam met verve wordt ingevuld.

De bezetting is al enige jaren krap te noemen. Het bekende spreekwoord 'vele schouders maken licht werk' is ook hierop van toepassing. Vakanties slaan al een flinke deuk in het aantal schouders dus we zoeken enthousiastelingen die ons tijdelijk of, liever nog, voor een langere periode kunnen helpen. Ben je ouder dan 16, vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan vragen wij je om ons te helpen tegen een kleine vergoeding.

Voor meer info: zie onze pagina.

Het kantineteam

Koning winter heeft zich dit jaar vroeg geroerd. Zondag en maandag kenden we een wit Rijen. Vanwege de verwachtte sneeuw had de KNVB er… Meer >

Op 7 januari 2018 worden het OLIEBOLLENTOERNOOI en de Nieuwjaarsreceptie weer gehouden.

Onze jeugd keeperstrainers Maurice Maes en Mike van de Ven zijn geslaagd voor de cursus Goalkeeper C. Namens de voetbalacademie… Meer >

Op zaterdag 19 november 2017 is het verlengde sponsorcontract met hoofdsponsor Van Dorst ondertekend. Autobedrijf van Dorst B.V. /… Meer >