Mobiel digitaal wedstrijdformulier veldvoetbal

23 augustus 2017
Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Klik hier op de link naar de site van de KNVB.
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat bij alle leden het e-mailadres in Sportlink Club is geregistreerd waarmee hij of zij ook gebruik wil maken van de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app.
Als die dus nog niet bekend is geef deze dan even via je leiders door aan de leden administratie. Ontbreekt een e-mailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat wil je uiteraard voorkomen.

Koning winter heeft zich dit jaar vroeg geroerd. Zondag en maandag kenden we een wit Rijen. Vanwege de verwachtte sneeuw had de KNVB er… Meer >

Op 7 januari 2018 worden het OLIEBOLLENTOERNOOI en de Nieuwjaarsreceptie weer gehouden.

Onze jeugd keeperstrainers Maurice Maes en Mike van de Ven zijn geslaagd voor de cursus Goalkeeper C. Namens de voetbalacademie… Meer >

Op zaterdag 19 november 2017 is het verlengde sponsorcontract met hoofdsponsor Van Dorst ondertekend. Autobedrijf van Dorst B.V. /… Meer >