De jeugd selectietrainers voor O19 -- O17 -- O15 -- O13, seizoen 2017-2018

27 juni 2017

Op 13 mei 2017 heeft de werkgroep de afrondende gesprekken gehad met de selectietrainers van onze O19, O17 en O13. Tevens zijn de overeenkomsten getekend zodat deze jeugd trainers vol goede moed en met wederzijds vertrouwen, kan gaan werken aan het nieuwe seizoen.

Paul Naalden gaat door bij O19 na een succesvol seizoen met als resultaat een grote kers op de slagroomtaart, “de promotie naar de 4e divisie”.
Mart de Baar gaat door bij O17 na een succesvol seizoen in de hoofdklasse, met een prima eindresultaat.
Gerrit Haagh gaat door bij O13, helaas met mindere resultaten in de competitie maar wel met de verwachte doorontwikkelingen van de meeste spelers in dit team.
Dingo Timisela gaat door bij O15, helaas ook met mindere resultaten in de competitie maar wel met de verwachte doorontwikkelingen van de meeste spelers in dit team.

Helaas was de trainer van O15, Dingo Timisela afwezig en staat dus niet op de foto.

Voor de 1e teams van de onderbouw, O11 – O9 – O8 – O7 zijn de trainers ook bekend en hier zullen we op een later tijdstip een leuk stukje over schrijven.

Wij wensen onze trainers veel succes en plezier toe voor het komende seizoen!

Op de foto van links naar rechts: Mark Ernst, Harrie Aarts, Mart de Baar (O17), Gerrit Haagh (O13), Paul Naalden (O19), Jan Josten en Rob Krekelberg.

Niet op de foto: Dingo Timisela (O15), Frank Trommelen, Marco van Roozendaal en Norbert vd Steen.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019
Helaas hebben wij vernomen dat 11 januari, op 66 jarige leeftijd, Marij Krol-de Jongh is overleden, voetbal-moeder en vrouw, graag… Meer >