Officiële start Werkgroep Technische Zaken voor seizoen 2017-2018

27 juni 2017 door Jeroen Gillessen

In de vorige ALV is door het bestuur aangegeven dat er een werkgroep is opgericht om het voetbalbeleid op te pakken en vorm te gaan geven aan een nieuwe structuur m.b.t. voetbal technische zaken. Op de achtergrond en op verzoek van het bestuur en de jeugdcommissie heeft de werkgroep vanaf oktober hard gewerkt aan een nieuwe structuur. De werkgroep heeft tevens ondersteund in het vormen van de voorlopige selectieteams voor het komende seizoen en hebben de nieuwe contracten met jeugd selectietrainers afgesloten.

De werkgroep TZ is verheugd te kunnen melden dat de structuur is vastgesteld en dat we op de meeste functies een vrijwilliger hebben kunnen vinden.
Even kort wie wat gaat doen in onze nieuwe werkgroep Technische Zaken:
  • Rob Krekelberg is de voorzitter van de werkgroep en zal na akkoord vanuit de ALV zitting gaan nemen in het bestuur en de portefeuille Technische Zaken gaan behartigen.
  • Harrie Aarts is Hoofd Technische Zaken voor de A-selectie (Rijen 1-2, U23, etc.).
  • Mark Ernst is Hoofd Voetbalacademie. De Voetbalacademie is voor onze jeugdafdeling en daar vallen o.a. de technische coördinatoren per categorie onder en de selectietrainers van onze jeugdafdeling.
  • Norbert van der Steen is Technisch Coördinator voor O19 en O17 en zal de voetbaltechnische zaken behartigen voor deze selectieteams.
  • Jan Josten en Frank Trommelen vullen samen de functie Technisch Coördinator in voor O15 en O13 en zullen de voetbaltechnische zaken behartigen voor deze selectieteams.
  • Marco van Roozendaal is Technisch Coördinator voor O12 en zal de voetbaltechnische zaken behartigen voor deze selectieteams.

In het bijgevoegde document is de structuur terug te vinden. Tevens is e.e.a. terug te lezen op onze website (www.vvrijen.nl , zie bestuur/organisatie en dan Werkgroep Technische Zaken.)

De structuur en de verdere uitleg van de werkgroep wordt opgenomen in ons voetbalbeleid.
Ons voetbalbeleidsplan met Voetbalwerkboek (Opleidingsplan) zal in de loop van het komende seizoen afgerond worden en worden geïmplementeerd binnen de club.

De uitdaging voor v.v. Rijen is dat het Bestuur, samen met de JC , SC en werkgroep TZ (en natuurlijk met ons allen), om voor de toekomst een eenduidig beleid vast te stellen, waarbij de communicatie kanalen helder zijn. Dit technisch beleid moet blijven zorgen dat voldoende talentvolle jeugdspelers worden opgeleid, zodat Rijen 1 met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers, stabiel in de 2e klasse kan blijven spelen of zelfs hoger.

Wij hopen iedereen binnen v.v. Rijen op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd over de stand van zaken.

Wij wensen iedereen binnen v.v. Rijen een fijne zomer toe en natuurlijk een mooie vakantie.

Op naar een mooi, gezellig en sportief seizoen 2017-2018.

Werkgroep Technische Zaken.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019