Finale GardenMaster penaltybokaal pupillen 2017!

15 mei 2017
Zondag 7 mei was het dan eindelijk zover. De finale van de GardenMaster penaltybokaal voor de pupillen.
Na een slapeloze nacht mochten ze eindelijk beginnen tegen keeper Binck Raymakers van NAC JO13

Achtereenvolgens waren de finalisten Thijn Ouwerkerk (JO09), Dennis van Wees (JO11), Davin Deden (JO11), Gijs van den Ouweland (JO09), Jens van Loon (JO13) en Isa Maas (MO11).
Iedereen had voldoende supporters meegenomen om hem of haar aan te komen moedigen!
Na wat geoefend te hebben was iedereen er klaar voor ... Wat is het anders hè, op een groot veld met zoveel publiek!
We hebben heel veel penalty's genomen, maar Binck keepte goed, dus er moest goed geschoten worden.
Uiteindelijk is de winnaar Thijn Ouwerkerk geworden. De wisselbeker is komend jaar voor jou! Ook mag je terwaarde van € 75,-- een shirt/tenue uit gaan kiezen van een sportclub van jouw keuze.

Allereerst wil ik de keeper bedanken voor zijn tijd en inzet deze middag. Misschien tot een volgende keer en veel succes bij NAC!
Ook aan onze sponsor zijn we veel dank verschuldigd! Zonder GardenMaster was de penaltybokaal zo niet mogelijk geweest. Dankjewel!
Laurens, ook jij weer bedankt voor alle middagen! Zonder scheidsrechter is het geen echte penaltybokaal.
Ook een dankjewel voor Marco en Leo, die op de achtergrond toch weer elke keer zorgen dat het allemaal loopt. Dankjewel heren!
En tenslotte bedankt VV Rijen, dat we dit toch weer elk seizoen kunnen doen!
Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet en blije gezichten elke keer.
Dit heeft het voor mij echt de moeite waard gemaakt.

Tot ziens!

15-05-17

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >