VV Rijen GardenMaster Penaltybokaal finale junioren 2017

16 april 2017
Op 2 april jl. was het zover, de finale van de junioren met keeper S'Boniso Winter van NAC!

Wie hebben zich al gekwalificeerd voor de finale ... dat waren Jaap van Daal (JO19), Turkay Onal (JO17), Rob Marcelissen (JO15) en Peter Luijten (G)!
Wie gaat er winnen .... wie gaat er met die enorme wisselbeker naar huis?
Dat werd enorm spannend. Lang bleef het gelijk ... tot Jaap miste ...
Toen moesten de andere drie nog lang doorgaan om te kijken wie er zou winnen. Uiteindelijk na 8 (!) penalty's genomen te hebben is de winnaar bekend.
Proficiat Turkay, je hebt de wisselbeker in ontvangst mogen nemen en een tenue mag je zelf uit gaan kiezen (via Leo).
Dankjewel jongens!

16-04-17

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >