VV Rijen GardenMaster Penaltybokaal JO13

08 maart 2017
Op 5 februari was het zover tijdens de rust van Rijen-VOAB. Daan Strik, Eren Bahtiyar, Tesfu Berhane, Jens van Loon en Max Verkade mochten het opnemen tegen keeper Noah van der Togt!

Tijdens een koude middag zouden deze jongens wel even wat penalty's komen nemen. Nou dat hebben ze gedaan. Noah moest hard aan de slag!
Nadat iedereen zijn uiterste best gedaan had, is de winnaar geworden Jens van Loon. Wij zien hem terug in de finale!
Dankjewel jongens en tot de volgende keer.

20-03-17

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >