VV Rijen GardenMaster Penaltybokaal Meidenmiddag

08 maart 2017
Op 12 februari 2017 was er voor de meiden een meidenmiddag op georganiseerd met als keeper Saskia Laurey van Dames 1!
De deelnemers waren Merel van Hooydonk en Isa Maas van MO11-1 en Aukje en Veerle van Wees van MO13-11.

Na vijf penalty's viel Merel af, daarna Veerle maar de strijd was nog niet gestreden tussen Aukje en Isa. Dat duurde nog even.
Saskia moest goed haar best doen want de meiden vonden geregeld de hoeken ... en vol in de kruising.
Ondanks het superslechte weer hebben alle meiden enorm hun best gedaan.
Isa is uiteindelijk de winnares geworden. Gefeliciteerd Isa. Wij zien jou terug in de finale!
Allemaal bedankt voor jullie inzet en tot een volgende keer.

16-04-17

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >