2 april: GardenMaster penaltybokaal finale junioren!

28 maart 2017
Aanstaande zondag is de eerste finale van de GardenMaster penaltybokaal.
Hier kunnen de winnaars van de voorronden van de JO15, JO17, JO19 en het G-team het op gaan nemen tegen S'Boniso Winter (NAC JO17)!

S'Boniso stelt zich hieronder voor:

Hallo, ik ben S’boniso Winter, 15 jaar oud. Ik ben geboren in Johannesburg in Zuid Afrika en ik ben keeper in de O17 van NAC Breda. Ik train 4 keer in de week. Ik vind het ontzettend leuk om voor NAC te spelen, ik ga daarom ook elke dag met veel plezier naar de trainingen.
Ik speel al vanaf de O13 bij NAC. Ik vind het een grote eer om voor NAC te spelen in de jeugd en ik hoop ook elke dag dat ik ooit mijn debuut mag maken voor NAC 1.
Voor NAC spelen betekent elke dag beter willen worden en elke dag heel hard werken.
Voordat ik bij NAC kwam heb ik bij BSV Boeimeer Breda gespeeld. Tot mijn 11de speelde ik als middenvelder, maar toen ik een keer in het doel mocht staan wilde ik daar nooit meer weg.

Afgelopen zondag heeft Rijen 1 in Kruisland gelijk gespeeld tegen Kruisland. Het was een dynamisch begin van de wedstrijd. Jordi Doms… Meer >

Jaarmarkt

16 oktober 2018
Allen, In verband met de Rijense jaarmarkt zijn er op dinsdag 23 oktober GEEN trainingen. Facilitair