7 mei: GardenMaster penaltybokaal finale pupillen!

27 april 2017
Zondag 7 mei aanstaande is de finale voor de pupillen gepland.
Hiervoor komt Binck Raymakers van NAC JO13 keepen!

Hieronder stelt Binck zich vast voor:

Hallo allemaal,
Leuk dat ik ben gevraagd om mee te doen aan de penaltybokaal bij VV Rijen! Mijn naam is Binck Raymakers, keeper bij de O13 van NAC Breda. Ik ben 13 jaar en kom uit Breda.
Ik ben ooit begonnen met voetballen in de F16 bij RKVV Jeka in Breda. Daarna kwam ik in de F2. Tijdens dat seizoen keepte ik de thuiswedstrijden en voetbalde ik de uitwedstrijden.
Voor de E3 ben ik gevraagd als keeper en toen ik in de E1 zat werd ik gescout door NAC. Dit is nu mijn 2e seizoen bij NAC en ik hoop dat ik er weer een seizoen aan vast mag plakken.
Tot 7 mei!
Binck

22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >

Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >