Ga jij ook mee met het kampeerweekend van 2 tot 4 juni?

18 maart 2017
Een mooie traditie van VV Rijen is het jaarlijkse kampeerweekend voor de jongens en meisjes die uitkomen in de leeftijdscategorieen Onder-13, Onder-11 en Onder-9. Van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend strijden 12 teams, elk bestaande uit 10 kinderen en 2 begeleiders, om de felbegeerde eindoverwinning en natuurlijk voor de eeuwige roem.

Het kampeerweekend vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2017 (Pinksterweekend)
De Onder-9 jeugd overnacht in het clubhuis van de hockey. Hier zijn maximaal 40 plaatsen.
De spelers uit Onder-13 en Onder-11 slapen in het gebouw van de schutterij. Hier zijn maximaal 80 plaatsen.

De inschrijving start op zondag 26 maart om 00.00 uur via de website van vv Rijen.
Je ontvangt hiervoor ook op zondag een email met de link naar de inschrijfpagina.
Wil je mee? Wees er dan snel bij als de inschrijving opent, want de laatste jaren zat het kampeerweekend steeds binnen 1 of 2 dagen helemaal vol. De deelname bedraagt 34,- per persoon.

Het kampeerweekend wordt mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en sponsoren. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar hulpouders, die een of meerdere dagdelen komen helpen bij de activiteiten of tijdens de eetmomenten. Als je dit wilt, kun je dat bij het aanmelden aangeven op het inschrijfformulier.

Ouders die nu al vragen hebben, kunnen deze mailen naar kampeerweekend@vvrijen.nl

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019