De GardenMaster penaltybokaal is op zoek naar jou!

06 maart 2017
Als Rijen thuis speelt op zondagmiddag wordt altijd de GardenMaster Penaltybokaal gespeeld.

Al een paar jaar maak ik foto's van de deelnemers aan de penaltybokaal. Ook schrijf ik dan een stukje voor de site. Ontzettend leuk!
Helaas ontbreekt mij de tijd om dit te blijven doen. Aan het einde van dit seizoen ga ik hiermee stoppen.
Dat is de reden dat VV Rijen en alle toekomstige deelnemers aan de penaltybokaal op zoek zijn naar jou!

Vind je het leuk om foto's te maken? Misschien ben je toch alle thuiswedstrijden van VV Rijen op het sportpark te vinden? Dan is dit misschien iets voor jou. Wil je meer informatie, neem dan even contact met mij op!
monique.kock@ziggo.nl

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019