De GardenMaster penaltybokaal is op zoek naar jou!

06 maart 2017
Als Rijen thuis speelt op zondagmiddag wordt altijd de GardenMaster Penaltybokaal gespeeld.

Al een paar jaar maak ik foto's van de deelnemers aan de penaltybokaal. Ook schrijf ik dan een stukje voor de site. Ontzettend leuk!
Helaas ontbreekt mij de tijd om dit te blijven doen. Aan het einde van dit seizoen ga ik hiermee stoppen.
Dat is de reden dat VV Rijen en alle toekomstige deelnemers aan de penaltybokaal op zoek zijn naar jou!

Vind je het leuk om foto's te maken? Misschien ben je toch alle thuiswedstrijden van VV Rijen op het sportpark te vinden? Dan is dit misschien iets voor jou. Wil je meer informatie, neem dan even contact met mij op!
monique.kock@ziggo.nl

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >