Kampeerweekend 2018 O13/O11/O9/O8 jeugd: 18 t/m 20 mei

16 februari 2018
De kampeercommissie is al weer een paar keer bij elkaar gekomen om met de voorbereidingen van ‘het leukste weekend van het jaar’ te starten. We hebben weer een supergaaf thema verzonnen en we zijn nu bezig om hier te gekke spelletjes en activiteiten bij te organiseren.

Noteer in je agenda
Het kampeerweekend voor alle kinderen uit de O13, O11, O9 en O8 teams is gepland van vrijdag 18 tot en met zondag 20 mei (Pinksterweekend). Blokkeer deze dagen alvast in je agenda en houd deze website en je e-mail de komende weken goed in de gaten. Tijdens het weekend organiseren we ook veel activiteiten waar we de hulp van je ouders voor nodig hebben, dus blokkeer hun agenda vooral ook!

Schrijf in vanaf 3 maart, 20u00!
Aanmelden voor het kampeerweekend gebeurt via een aanmeldformulier op de website. Dat kan vanaf 3 maart om 20u00 op de activiteitenpagina van deze site. Wees er snel bij wanneer we starten met de inschrijvingen, want er is plaats voor maximaal 120 deelnemers. Inschrijvingen gebeurt op volgorde van binnenkomst en in de voorgaande jaren was het weekend al heel snel volgeboekt!

Heb je vragen over het kampeerweekend? Mail dan naar kampeerweekend@vvrijen.nl

Namens de hele kampeercommissie
Karin van Ooijen

PS Staat er voor jou nog een wedstrijd gepland? De jeugdcommissie gaat ervoor zorgen dat deze verzet wordt!

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >

06-06-2019 Meer >