VV Rijen GardenMaster Penaltybokaal JO09 deel 2

04 december 2016
Op zondag 27 november jl. was het zover. Onze jongste deelnemers aan de penaltybokaal waren aan de beurt.
Teun ten Dolle, Gijs van den Ouweland, Jelmer Beerens en Mirza Yilmaz waren aan zet om het op te nemen tegen keeper Lars van Densen!

En wat hadden ze er zin in! Sommige kinderen waren extra vroeg wakker die ochtend omdat ze 's middags penalty's mochten nemen.
Ook teamgenoten van de deelnemers waren goed vertegenwoordigd om ze aan te moedigen. Leuk jongens!

Na goed geoefend te hebben op kunstgras, mochten ze in de rust van Rijen - Madese Boys op het hoofdveld echt gaan schieten.
Lars in een heel groot goal, was wel even wennen ... Maar hij had het zo door. Er kwam bijna geen bal die hij niet had!
Als eerste Teun, daarna Gijs, toen Jelmer en Mirza. Geweldig geschoten allemaal! En wat was het snel voorbij!
Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Gijs geworden. Gefeliciteerd! Tweede zijn geworden Jelmer en Teun. Als derde is Mirza geëindigd.
Jongens, dankjewel voor jullie inzet en tot een volgende keer. Het was een leuke middag.
Gijs zien we terug in de finale aan het einde van het seizoen!

De volgende GardenMaster penaltybokaal is aanstaande zondag 11 december voor de G-teams.

08-12-16

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >