VV Rijen GardenMaster Penaltybokaal JO11 deel 2

11 november 2016
Afgelopen zondag, 6 november, tijdens de rust van Rijen 1 - Rood Wit 1, was het de beurt aan de JO11 om penalty's te nemen.
Omdat er veel teams in de JO11 zijn, hierbij deel twee.

De deelnemers waren Davin Deden, Rick Voermans en Gijs Verkade. Zij mochten het opnemen tegen keeper Vinny Maes van de JO13-3.
En wat hebben ze het spannend gemaakt! Davin miste de eerste penalty, Rick ook, maar Gijs ging als een trein!
Na het nemen van vier penalty's stond Gijs bovenaan met een 100% score!
Helaas voor Gijs was tevoren afgesproken dat er zeven penalty's genomen zouden worden.
Davin herstelde zich en nadat er zeven penalty's genomen waren, stonden Davin en Gijs gelijk.
Vinny deed erg zijn best om alles te stoppen, maar dat was soms onbegonnen werk. Dat hij zijn best heeft gedaan, kun je wel zien!
Zijn kleding was veel zwarter dan de kleding van de keeper van Rijen 1!
Jammer voor Gijs, maar Davin scoorde de laatste penalty, dus die zien we terug in de finale aan het einde van het seizoen.
Proficiat Davin!

Davin, Rick, Gijs en Vinny, bedankt voor jullie inzet!

Op 27 november aanstaande is er weer een nieuwe GardenMaster penaltybokaal, dan zijn de deelnemers van de JO9 (deel 2) aan de beurt.

11-11-16

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >