VV Rijen GardenMaster Penaltybokaal JO11 deel 1

22 oktober 2016
Op zondag 16 oktober was het de beurt aan de JO11 om te strijden voor een plaats in de finale van de GardenMaster-penaltybokaal!

De deelnemers waren Loran Verbunt, Thijs Mantel, Jerom Opperman, Dennis van Wees en Bas van de Beek.
Ieder mocht vijf penalty's nemen en na twee rondjes was het alleen Dennis die nog op 0 doelpunten stond.
Maar ... Dennis ging de achtervolging in en na vijf penalty's had alleen Bas twee doelpunten en de rest had er drie.
Dus gingen er vier jongens door in het knock-out systeem.

De keeper van deze middag, Simon van der Togt, had al veel mooie reddingen gedaan, dus makkelijk was het niet.
In de eerste knock-out ronde scoorden ze alle vier en toen gingen de zenuwen meespelen.
Eerst miste Loran, daarna Thijs, toen Jerom. Dus Dennis wist als hij zou scoren dat hij in de finale zat.
En dus scoorde Dennis koelbloedig.

Dennis zien wij dus terug op het einde van het seizoen in de finale van de GardenMaster-penaltybokaal.
Jongens allemaal bedankt voor deze spannende strijd!

22-10-16

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019