VV Rijen GardenMaster Penaltybokaal JO09 deel 1

29 september 2016
Afgelopen zondag, 25 september, tijdens de rust van Rijen - Roosendaal was het zover zeg! De eerste penaltybokaal van dit seizoen!

Zoals al eerder gezegd met een nieuwe sponsor. GardenMaster Rijen bedankt!

Wel spannend hoor, als eersten van een nieuw seizoen mochten onze jongste leden beginnen.
De penalty's mochten genomen worden door Thijn Ouwerkerk, Luuk Daniël, Pertijn Arts, Gijs Schijvenaars en Tom Aarts.
Yannick Veenstra stond in een ontzettend groot goal om zoveel mogelijk penalty's te stoppen.
Het was heerlijk weer en iedereen had er erg veel zin in.

Scheidsrechter Laurens gaf een seintje en we konden beginnen!
Wat was het spannend! Iedereen deed erg zijn best, maar de paal en de lat werden ook vaak geraakt.
Er zijn heel veel penalty's genomen en Thijn en Pertijn maakten het nog extra spannend ...
Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Proficiat Thijn!
We zien jou terug bij de finale aan het einde van het seizoen.

Jongens allemaal bedankt voor jullie inzet en tot de volgende keer!

29-09-16

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019