'Winnaars van Morgen’

31 augustus 2016
Kort voor de vakantie hebben de clubs uit het betaald voetbal unaniem ingestemd met de aanbevelingen uit en uitvoering van het rapport ‘Winnaars van Morgen’. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor het amateurvoetbal. Het rapport beschrijft het innovatieprogramma dat in 2015 en begin 2016 is ontwikkeld door een grote groep vertegenwoordigers uit het Nederlandse voetbal. Een projectteam van de KNVB, met technisch manager Jelle Goes als programmamanager, heeft een groot aantal aanbevelingen gedaan, om de ontwikkeling van Nederlandse talenten te vernieuwen en te verbeteren. Lees hier het hele rapport. Het bestuur zal proberen, in samenwerking met de KNVB, de gevolgen/aanpak voor onze vereniging in kaart te brengen.

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >

06-06-2019 Meer >