'Winnaars van Morgen’

31 augustus 2016
Kort voor de vakantie hebben de clubs uit het betaald voetbal unaniem ingestemd met de aanbevelingen uit en uitvoering van het rapport ‘Winnaars van Morgen’. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor het amateurvoetbal. Het rapport beschrijft het innovatieprogramma dat in 2015 en begin 2016 is ontwikkeld door een grote groep vertegenwoordigers uit het Nederlandse voetbal. Een projectteam van de KNVB, met technisch manager Jelle Goes als programmamanager, heeft een groot aantal aanbevelingen gedaan, om de ontwikkeling van Nederlandse talenten te vernieuwen en te verbeteren. Lees hier het hele rapport. Het bestuur zal proberen, in samenwerking met de KNVB, de gevolgen/aanpak voor onze vereniging in kaart te brengen.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019
Helaas hebben wij vernomen dat 11 januari, op 66 jarige leeftijd, Marij Krol-de Jongh is overleden, voetbal-moeder en vrouw, graag… Meer >