SPONSORCOMMISSIE ROLT NIEUWE MOGELIJKHEDEN SPONSORING UIT

03 augustus 2016 door Erik Biemans
In ‘t 1-2tje werd onlangs al aangekondigd dat de sponsorcommissie mooie nieuwe mogelijkheden aan haar sponsoren te bieden heeft. Met de verschillende pakketten kan de sponsor zich in meer of mindere mate kenbaar maken aan de vele duizenden bezoekers welke elke week weer ons sportpark bezoeken. Sponsoring is ook al lang niet meer alleen de borden rondom het hoofdveld. Het is goed te zien dat dit door de sponsoren warm is ontvangen. Naast onze hoofdsponsor Autobedrijf Van Dorst en de intensief sponsor ING kunnen we inmiddels ook melden dat Recreatiepark 't Haasje ons ‘goud-pakket’ heeft afgenomen. Albert Heijn Rijen - Van Doormalen, verbind naast reguliere reclame borden ook zijn naam aan de hoofdtribune. Voor zilver hadden we snel de volgende inschrijvers; Café Eeterij 't Vermaeck, Maas Kip en Kalkoen, Fysiotherapie Mariastraat en Cafe Restaurant Partycentrum 't Boerke.

Sponsoren bedankt voor jullie vertrouwen in en trouw aan v.v. Rijen. Zonder sponsoren geen voetbal, dank! Klik hier voor meer info over de sponsormogelijkheden.

Afgelopen zondag heeft Rijen 1 in Kruisland gelijk gespeeld tegen Kruisland. Het was een dynamisch begin van de wedstrijd. Jordi Doms… Meer >

Jaarmarkt

16 oktober 2018
Allen, In verband met de Rijense jaarmarkt zijn er op dinsdag 23 oktober GEEN trainingen. Facilitair