Afsluitingsfeest v.v. Rijen C1

18 juni 2016
Op 22 mei was onze afsluiting van het seizoen bij Familie Joosen.
Het feest kon beginnen door gezamenlijk naar de spannende wedstrijd te kijken tussen Willem2 en NAC.
De meerderheid was voor NAC maar uiteindelijk konden de echte W2 supporters juichen voor een terechte overwinning van hun cluppie.
Gelukkig blijft W2 dus in de eredivisie, jammer dat NAC niet promoveert want dan hadden we weer mooi derby’s kunnen hebben.

We hebben kort even het seizoen geëvalueerd.
Het was een goed seizoen waarin we uiteindelijk op een 8e plek zijn geëindigd in de Hoofdklasse.
Met wat meer geluk hadden we hoger geëindigd, zeker als we kijken naar een Wilhelmina Boys welke 4e zijn geëindigd en waarvan wij twee keer hebben gewonnen.
Maar goed al met al heeft iedereen op niveau kunnen spelen en zich individueel en als teamspeler kunnen ontwikkelen en daar gaat het om.
Dan even wat statistieken, onze topscoorder was Enrico (11 goals) en meeste assist waren voor Mats (7 x).
Maar net als vorig jaar hebben we met zijn allen gestemd voor de “beste teamspeler van het jaar”. De stemming was heel spannend
en na het tellen van de punten hadden we twee kandidaten voor deze titel, Harm (onze Manuel Neuer of toch Jelle) en Scott (onze Pepe of toch Sergio Ramos).
Omdat Scott en Harm evenveel punten hadden moesten alle ouders ook stemmen. Na deze telling had Scott net iets meer punten dan Harm,
Scott gefeliciteerd met deze titel welke je overneemt van Peerke Jansen, veel plezier met het cadeau.

De jongens hadden ook nog een verassing voor de leiders en trainers, boys bedankt daarvoor.
Vooral het mooie boekwerk voor Mark viel in de smaak bij alle mannen.

Daarna nog een bedankje voor de gastvrouw Lisette.
En natuurlijk van mijn kant uit een bedankje voor Ronald (gastheer en leider-vlagger) en de mede-trainers Pieter, Victor en de helaas afwezige Ron.

Goed dat was het officiële deel en nu konden we gaan genieten van de heerlijke BBQ, geregeld door Jeroen, bedankt daarvoor.

Het was een geslaagde en super gezellige avond en iedereen heeft genoten van de wedstrijd, de BBQ, de muziek en zangkwaliteiten van sommige moeders en de drankjes.

Nu op naar de afronding van de selectie periode en dan volgt weer een nieuw seizoen. Wij hopen dat jullie allemaal in een mooi en goed elftal gaan komen en dat jullie
de doorgemaakte ontwikkeling verder kunnen doorzetten bij de nieuwe trainers.

Iedereen bedankt voor een mooi seizoen en we zien elkaar, komend seizoen weer.

Groeten Mark Ernst, Hoofdtrainer v.v. Rijen C1

Vriendenloterij

18 november 2018
  v.v. Rijen scoort voor clubkas tijdens belactie VriendenLoterij.              … Meer >