Nieuws

't Rijens Vat/Heeren van Rijen finales penaltybokaal

19 mei 2016
www.vvrijen.nl
En we hebben twee winnaars!

Op 1 mei was de finale voor de junioren. NAC keeper Michel van Butselaar (B) was aanwezig om zoveel mogelijk penalty's te stoppen. De finalisten waren Tim van de Mortel (G), Floris van Opstal (A), Theun Kock (B) en Dennis van Tiel (C). Met een lekker zonnetje erbij was het een heerlijke middag voor de finale. Er werden vijf penalty's genomen per persoon en dat was ook gelijk genoeg om een winnaar bekend te maken. Floris van Opstal heeft de bokaal binnen dit jaar! Proficiat Floris!
De tweede plaats is gegaan naar Tim, Theun werd derde en Dennis vierde.

Op 8 mei is de finale voor de pupillen geweest. NAC keeper Tein Troost (C) kwam hier het goal verdedigen. Hier was het plan om vier penalty's per persoon te nemen, omdat we in deze categorie meer finalisten hebben. Dat werden er iets meer ...
De finalisten waren Bram van der Veen (D), Rick van den Berg (E), Yannick Veenstra (E), Luca Piëtte (F), Loek Graafmans (F) en Veerle van Wees (MD). Nadat we eindelijk passende kleding hadden ;-), konden we beginnen.
Na een groot aantal penalty's is de winnaar ook hier duidelijk. De bokaal staat dit jaar bij Rick van den Berg! Proficiat Rick!
De tweede plaats ging heel knap naar Luca, derde werd Bram, vierde Loek, daarna Veerle en Yannick.

Als eerste wil ik de keepers van NAC bedanken voor hun inzet, tijd en enthousiasme deze middagen! Michel en Tein, dankjewel en wellicht tot volgend jaar. Veel succes bij NAC komend seizoen!
Daarnaast wil ik ook graag onze sponsors bedanken voor hun bijdrage! Dankjewel 't Rijens Vat en de Heeren van Rijen! Floris en Rick hebben namelijk niet alleen een mooie wisselbokaal thuis staan, maar mogen ook ter waarde van € 75,-- een shirt/tenue uitkiezen!
Laurens Heikamp ook bedankt! Alle zondagen scheidsrechter geweest dit jaar! 
Ook bedank ik VV Rijen, want alle overige finalisten gaan toch met een mooie "beker" naar huis en hebben hopelijk een leuke middag gehad.

Rest mij nog iedereen een fijne zomer te wensen en tot volgend jaar bij een nieuw seizoen penaltybokaal!

2016-05-19

2016-05-19


 
  22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >
 
www.vvrijen.nl
 
Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven