Tweede dag kampeerweekend start vol actie!

14 mei 2016
Na een leuke avond, die gevuld werd door de selectie van VV Rijen (bedankt mannen!), het traditionele "F-jes naar bed!" en het nóg traditionelere kussengevecht, bleef het nog lang onrustig op het sportpark. Terwijl de laatste deelnemertjes in slaap vielen, was het voor de eerste kinderen al weer tijd om wakker te worden. Klaar voor een nieuwe dag vol spanning en avontuur!

Een stevig ontbijt van hoofdsponsor Jumbo, klaargemaakt door een heel peloton aan hulpouders, zorgde ervoor dat de jongens en meiden klaar waren voor een ochtend vol voetbalwedstrijdjes en de voorronden voor de penaltybokaal. Er werd fors gestreden. Na de lunch was het tijd voor de zeskamp. Favoriet van de kids: bumperball van sponsor Gibbon Sport en de Jungle stormbaan van Pennen Party World.

Vanavond wacht het ganzenbord en een spannend avondspel. Daarover lees je morgen meer!

KW2016 zaterdag 14.05

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >