Nieuws

Kampeerweekend ‘Expeditie VV Rijen’ gestart

13 mei 2016
www.vvrijen.nl
Het kampeerweekend 2016 is gestart! Na de traditionele sleuteloverdracht van jeugdvoorzitter Erwin Veenstra naar voorzitter kampeercommissie Dirk Donkers, konden 120 D, E en F-spelers beginnen aan het meest geliefde weekend van het jaar. Thema van het kampeerweekend dit jaar is Expeditie VV Rijen.

Onder luid gejuich van de ouders op de tribune betraden de 12 teams op een vlot het veld. De eerste twee eiland-proeven werden afgelegd onder toeziend oog van de ouders. Team Simbang won de eerste proef: het eiland met alle deelnemers erop omkeren. De proef ‘eilandpost’, waarin alle teams zichzelf in een postpakketje transformeerden, werd zo goed uitgevoerd, dat alle teams wonnen. Een belangrijke overwinning voor team Simbang, want zij mochten daarom met de aansluitende 12-kamp hun amulet maar liefst twee keer inzetten. Dan tellen de punten die je haalt dubbel!

Na de spectaculaire 12-kamp was het tijd voor een stemronde. Omdat het vrijdag de 13e is, stemden de teams op het team met de grootste pechvogel. Een spannende stemronde die later op de avond ook het recht om een amulet in te zetten oplevert. De selectie van VV Rijen staat nu klaar om met alle kinderen goalmaster te gaan spelen. Daarna maken we ons op voor het eerste kussengevecht van dit weekend in het clubhuis van de hockey (F-jes) en de schutterij (D en E).
 

KW2016 Vrijdag13.05


 
 

Sponsorkliks

18 maart 2019
                 BESTEL NIKS ZONDER… Meer >
 
v.v. Rijen is weer twee gediplomeerde trainers rijker. Vanavond ( 15 maart) hebben Roland Verbunt en Gerrit Haagh de laatste horde… Meer >
 

Rowij Voetbalweek

15 maart 2019
Rowij Jeugdvoetbalweek 2019 “Georganiseerd door en voor de jeugd”. Van 12 augustus tot en met 15 augustus Wie mogen er… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven