Kampeerweekend ‘Expeditie VV Rijen’ gestart

13 mei 2016
Het kampeerweekend 2016 is gestart! Na de traditionele sleuteloverdracht van jeugdvoorzitter Erwin Veenstra naar voorzitter kampeercommissie Dirk Donkers, konden 120 D, E en F-spelers beginnen aan het meest geliefde weekend van het jaar. Thema van het kampeerweekend dit jaar is Expeditie VV Rijen.

Onder luid gejuich van de ouders op de tribune betraden de 12 teams op een vlot het veld. De eerste twee eiland-proeven werden afgelegd onder toeziend oog van de ouders. Team Simbang won de eerste proef: het eiland met alle deelnemers erop omkeren. De proef ‘eilandpost’, waarin alle teams zichzelf in een postpakketje transformeerden, werd zo goed uitgevoerd, dat alle teams wonnen. Een belangrijke overwinning voor team Simbang, want zij mochten daarom met de aansluitende 12-kamp hun amulet maar liefst twee keer inzetten. Dan tellen de punten die je haalt dubbel!

Na de spectaculaire 12-kamp was het tijd voor een stemronde. Omdat het vrijdag de 13e is, stemden de teams op het team met de grootste pechvogel. Een spannende stemronde die later op de avond ook het recht om een amulet in te zetten oplevert. De selectie van VV Rijen staat nu klaar om met alle kinderen goalmaster te gaan spelen. Daarna maken we ons op voor het eerste kussengevecht van dit weekend in het clubhuis van de hockey (F-jes) en de schutterij (D en E).

KW2016 Vrijdag13.05

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019