Nieuws

Wederom grote schade door inbraak kantine

03 mei 2016
www.vvrijen.nl
Helaas zijn v.v. Rijen, haar leden en vrijwilligers weer gedupeerd door een inbreker. Na een periode van relatieve rust op dat vlak vond het dievengilde het blijkbaar weer tijd voor een bezoek.
.   


Onze net gerenoveerde kantine is gisteren rond de klok van elf onrechtmatig bezocht door een of meerdere individuen. De camerabeelden worden bekeken. Gelukkig zijn er prachtige vingerafdrukken gevonden, omdat de avond ervoor grondig is schonngemaakt. Wellicht kunnen de daders zich vrijwillig melden, bespaard de politie weer wat tijd. 

De buit: twee TV-schermen zonder voet en afstandsbediening. Deze brengen zomaar € 40,- op, op de zwarte markt. De inbraak heeft met het nodige geweld plaatsgevonden, waardoor de schermen minstens braaksporen vertonen.  De derde TV-scherm was teveel werk, aangezien deze beugel blijkbaar te moeilijk was te forceren.

Dan onze schade:
- Het eigen risisco van de verzekering (in zoverre deze onze claim zal vergoeden) 
- Twee bekraste tafels (nieuw meubilair)
- Vloertegels beschadigd
- Geen sponsoruitingen op onze verwijderde schermen
- Schade aan randapparatuur
- Gedupeerde vrijwilligers die hun tijd moeten steken in schoonmaak van de kantine, aanschaf en herinstallatie van de schermen.

Aan het dievengilde de volgende boodschap:
Bij ons tref je geen cash aan tijdens de nachtelijke uren. Overdag tref je een zeer gezellige vereniging met hardwerkende vrijwilligers. TV-schermen zullen ook in de toekomst blijven hangen vanwege onze sponsoruitingen. De volgende muurbeugels zullen echter 'bulletproof' zijn.  


 

 
  22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >
 
www.vvrijen.nl
 
Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven