Kampeerweekend 2015 met thema Wipe Out geopend

22 mei 2015
Onder luid gejuich van het massaal toegestroomde publiek presenteerden onze kleine kampioenen zich in hun flitsende nieuwe teamoutfits op het hoofdveld. VV Rijen voorzitter Wim Broeders overhandigde vol vertrouwen zijn sleutelbos aan de voorzitter van de kampeercommissie, Dirk Donkers. Hiermee is het kampeerweekend 2015 geopend.

Na een stevige warming-up, volledig verzorgd door Voetbalschool TOP, gaven de kinderen hun ouders een laatste knuffel en zwaaiden ze hen uit. Inmiddels gaan de kinderen de strijd met elkaar aan op de 12-kamp. Zondagochtend vanaf 10 uur zijn de ouders weer welkom om de kinderen aan te moedigen tijdens de finales van het voetbaltoernooi.

Het kampeerweekend van VV Rijen is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jumbo en overige sponsoren Wildkamp, LuBo prevent, Drukkerij Lankhorst, Jack Michielsen, Peer de Tegelzetter, Tieman Trading, Van Hoeckel Gereedschapservice, Pennen Party World, Maas Kip en Kalkoen, Vivante van Lisdonk, Bruna, GibbonSport, Sportcafé Rijen, Niels Baans catering, Factory Sport & Fun, 't Vermaeck, Wines & Bubbles, Gotcha.

Afgelopen zondag heeft Rijen 1 in Kruisland gelijk gespeeld tegen Kruisland. Het was een dynamisch begin van de wedstrijd. Jordi Doms… Meer >

Jaarmarkt

16 oktober 2018
Allen, In verband met de Rijense jaarmarkt zijn er op dinsdag 23 oktober GEEN trainingen. Facilitair