Finales penaltybokaal

21 april 2016
Bijna is het zover. Op 1 mei is de finale van de penaltybokaal voor de junioren en op 8 mei voor de pupillen.
Net als vorig jaar zal er nu ook weer op beide dagen een jeugdkeeper van NAC aanwezig zijn om de penalty's van onze sterren te stoppen.
Op 1 mei is Michel van Butselaar aanwezig, keeper van de B2. Op 8 mei is Tein Troost aanwezig, keeper van de C2.

Hieronder stellen zij zich voor.

Hoi
Ik ben Michel van Butselaar
Ik ben 15 jaar en kom uit Breda.
Ik keep al een paar jaar bij NAC Breda en heb het nog steeds super naar m'n zin.
Gabor Babos is mijn keeperstrainer en van hem leer ik veel.
Ook de trainingen van Stephan Keller zijn goed voor mijn ontwikkeling.
Ik hoop dat ik over een paar jaar het eerste mag/kan halen, daar zal ik hard voor blijven trainen.

Gr Michel van Butselaar

Tein Troost:
Ik speel nu voor het derde jaar bij NAC
Afgelopen seizoen heb ik wekelijks training gehad van Gabor Babos en Jelle ten Rouwelaar.
Dit heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling.
Afgelopen seizoen zijn we in de voorjaarscompetitie opnieuw gepromoveerd.
Wedstrijden tegen Twente, Ajax, PSV en Feyenoord maken me beter en zijn geweldig om mee te maken.
Ik ben nu voor de tweede achtereenvolgende keer bij VV Rijen en hoop dit nog lang te mogen blijven doen.

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >

06-06-2019 Meer >