De Gezonde Sportkantine

10 april 2016
Als grootste sportvereniging van de gemeente Gilze-Rijen vindt vv Rijen het natuurlijk belangrijk om voorop te lopen op gebieden als veiligheid maar ook gezondheid. Vandaar dat vv Rijen als eerste club in de gemeente een start heeft gemaakt met De Gezonde Sportkantine.

Van de website van De Gezonde Sportkantine: ''Meer en meer mensen sporten en bewegen. Ze kiezen voor een gezonde leefstijl en daar horen gezond eten en drinken bij. Het broodje bal of de frites met kan best in de kantine aangeboden worden. Wel willen we bereiken dat er daarbij een gezondere keuze mogelijk is. Een kistje fruit en kannen water op de bar bijvoorbeeld. En een kop groentensoep, een broodje gezond; zo simpel kan het zijn. Het project De Gezonde Sportkantine stimuleert en helpt sportverenigingen kosteloos bij het aanbieden van de gezondere keuze in sportkantines''.

Op dit moment volgt Willem Broeders aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de minor Sportvoeding. Een van de onderdelen is het helpen gezonder maken van een sportschool of sportvereniging. Omdat hij zelf nauwe banden heeft met vv Rijen heeft hij ervoor gekozen om bij deze club de Gezonde Sportkantine op te starten. Dit kan hij natuurlijk niet helemaal alleen opzetten. Zie onderstaande afbeelding voor meer informatie over hoe jij hierbij kan helpen! Voor alle eventuele andere vragen kun je ook mailen naar het emailadres wat op de flyer staat.

18 maart 2019
                 BESTEL NIKS ZONDER… Meer >

v.v. Rijen is weer twee gediplomeerde trainers rijker. Vanavond ( 15 maart) hebben Roland Verbunt en Gerrit Haagh de laatste horde… Meer >

Rowij Voetbalweek