't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal B-jeugd

02 maart 2016
Omdat de geplande wedstrijd van 13 december op 28 februari ingehaald werd, is ook de penaltybokaal verzet.
Nu de beurt aan een aantal jongens van de B-jeugd om keeper Mitchell Nous te passeren.

Achtereenvolgens werden de penalty's genomen door Peerke Jansen, Kasper de Baar, Theun Kock, Bas Aarts en Djusten Haagh.
Scheidsrechter Laurens Heikamp staat deze keer niet op de foto, maar hij was er echt wel!
Ze hebben kort staan oefenen in de kou, maar de rest van de wedstrijd lekker binnen gevolgd ...
Bijna allemaal waren ze tweede, maar Theun Kock heeft vandaag gewonnen.
Proficiat Theun, wij zien jou terug in de finale!

Tot de volgende en tevens laatste penaltybokaal van dit seizoen op 20 maart aanstaande.
Daarna volgen de finales op 1 (junioren) en 8 mei (pupillen) nog.

2016-03-03

18 maart 2019
                 BESTEL NIKS ZONDER… Meer >

v.v. Rijen is weer twee gediplomeerde trainers rijker. Vanavond ( 15 maart) hebben Roland Verbunt en Gerrit Haagh de laatste horde… Meer >