't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal E-jeugd, deel 2

22 februari 2016
Op 21 februari stond de penaltybokaal voor deel 2 van de E-jeugd op het programma.
We hebben nog niet vaak zo veel penalty's moeten nemen voordat de winnaar bekend was!

De deelnemers waren Tygo Vermetten, Jesse van Zuijlen, Bo van Tilburg, Yannick Veenstra, Sam van der Veeken en Darwin Gorissen.
Het waaide hard en het was goed koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Tijdens de rust van Rijen 1 mochten ze de penalty's gaan nemen tegen keeper Simon van der Togt.
Allemaal mochten ze vier penalty's nemen, maar omdat Bo, Sam en Yannick evenveel hadden gescoord, moesten zij door tot er een winnaar was.
Maar liefst 13 x hebben zij op het doel geschoten!
Eindelijk was de winnaar bekend. Yannick gefeliciteerd! Wij zien jou terug bij de finale.

2016-02-25

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019