Bier in de kleedkamer ?

26 februari 2016
BIER / GLASWERK IN DE KLEEDACCOMODATIE'S IS VERBODEN.

Algemeen
Bij v.v. Rijen is het verboden om bier en glaswerk (veiligheid) mee te nemen in de kleedkamers. Er wordt regelmatig bier genuttigd in de kleedkamers door uit- en thuisteams. We vragen dus opnieuw aandacht hiervoor en willen per direct het gebruik snel terugdringen.
Een uitzondering op dit verbod: bij een kampioenschap / periode van een 18+-team is het in overleg met het kantineteam/het bestuur toegestaan om een blad bier in plastic glazen te nuttigen. Het bestuur kan, na overleg, een uitzondering goed keuren. Vanaf vandaag zal er een financiële sanctie staan op een overtreding van het verbod.

SANCTIE
BOETE
Bij de constatering van een overtreding hierop zal het team (uit- of thuisteam) worden beboet met € 50,-.

HET ALTERNATIEF
Voor het uit- en thuisteam bieden we, als proef, tot einde van het seizoen, het volgende alternatief:
De 3e helft elftalaanbieding: € 22,-
- 1 krat flesjes of 4 pitchers Amstel.
- Schaaltje warme snacks.

Voorwaarden:
- Geldt per elftal (ook het uitteam)
- 11 man aanwezig
- te nuttigen in de kantine of op het terras (mits geen wedstrijd op veld 1).

Zie hiervoor ook het document wat we in de kantine en het wedstrijdsecretariaat zullen leggen.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019
Helaas hebben wij vernomen dat 11 januari, op 66 jarige leeftijd, Marij Krol-de Jongh is overleden, voetbal-moeder en vrouw, graag… Meer >