Wedstrijdverslag VV Rijen C1 - NAC O14 (C2)

18 november 2015
Eindelijk was het dan zover en mochten onze C talenten aantreden tegen de talenten van NAC onder 14.
De spanning was groot en dat was in het begin goed te zien in de wedstrijd.

NAC speelde technisch heel goed en speelde zoals we hadden geanalyseerd.
Ons tactisch spel om NAC weerstand te bieden kwam de 1e helft goed naar voren.
Niet alles lukte maar dat maakt niet, als de intentie maar duidelijk is.
Toch kon NAC te snel de 0-1 maken en was onze Harm gepasseerd door zijn oude ploeggenoten.
Snel na de 0-1 komt NAC op 0-2. Daarna zijn de zenuwen bij de meeste wel weg en beginnen we goed mee te voetballen.
Weinig lange ballen en we proberen goed de combinaties te vinden.
Ook het drukzetten op de juiste momenten werpt uiteindelijk zijn vruchten af en hierdoor kan Dennis de 1-2 binnen tikken.
Aan het einde van de 1e helft moet Harm er helaas af omdat hij toch teveel last heeft van zijn blessure, jammer.
Lars mag dan zijn opwachting maken tegen NAC, in de goal.
De 1e helft gaat op het einde gelijk op en we gaan de rust in met een 1-2.
De 2e helft is duidelijk voor NAC en er is veel meer lef en durf bij NAC.
Technisch en conditioneel maar ook tactisch zijn ze net iets beter en lopen we met name de laatste 15 minuten tegen teveel goals aan.
Uiteindelijk staat het 1-7 op het scorebord en heeft NAC met deze wedstrijd een goede generale voor zaterdag.
Onze jongens hebben genoten van deze wedstrijd en zijn weer een voetbal ervaring rijker.
Wij bedanken NAC voor het spelen van de wedstrijd.
Verder bedanken we Ad voor het regelen van deze wedstrijd samen met Theo, Edwin en Leo.

Met sportieve groet, Mark Ernst.

Nac heeft ook een wedstrijdverslag geschreven, dat kun je vinden op http://www.nac.nl/124/match/1273/Wedstrijden.html

2015-11-26

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >