't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal C-jeugd

15 november 2015
Op 8 november jl. kwam de C-jeugd in actie bij de penaltybokaal.

Tijdens de rust van Rijen 1 - Madese Boys 1 was het weer zover. Alweer een nieuwe penaltybokaal.
Keeper was vandaag Sjors Haneveld van de B3. De jongens uit de C konden flink aan de bak.
Van de C1 was aanwezig Dennis van Tiel, C2 werd vertegenwoordigd door Diego van Wingerden, voor de C3 was Marco van Elten er, voor de C4 Raf van den Nieuwenhuizen en voor de C5 Nick Mantel.
Van zenuwen was bij deze mannen geen sprake. Ze gingen dat wel ff doen.
Dat hebben wij gezien! Het bleek toch weer moeilijker dan gedacht om Sjors te passeren.
Wij feliciteren vandaag Marco van Elten! Proficiat! We zien hem terug bij de finale in mei.

Allemaal bedankt jongens voor jullie inzet!
Tot de volgende penaltybokaal op zondag 29 november, dan zijn onze G-spelers aan de beurt!

2015-11-26

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >