Pupil van de week Sem Oprins

28 september 2015
Zondag 13 september was het zover. Ik was “Pupil van de week” bij Rijen 1 – JEKA 1.

Het was heerlijk voetbalweer. Ik werd door Marco ontvangen in het wedstrijdsecretariaat en kreeg een mooi certificaat.
Daarna mocht ik de voorbespreking van de wedstrijd bijwonen.
Trainer Max legde aan de spelers uit hoe ze het beste konden spelen. Om 13.30 uur zijn we ons gaan omkleden en vervolgens begonnen met de warming-up.

Na de opkomst op het veld mocht ik een doelpunt maken bij de keeper van JEKA.
Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten en kreeg ik een voetbal met daarop alle handtekeningen van de spelers.
Vooral in het begin van de tweede helft kreeg Rijen veel kansen. De wedstrijd werd door Rijen met 1-0 gewonnen. Een mooi resultaat.

Daarna was het groot feest in de kleedkamer met volop muziek en kratten Jupiler. En ik mocht bovenop de tafels dansen, met alle spelers van Rijen 1 om me heen.
Ik vond het geweldig om “Pupil van de Week” te zijn.
VV Rijen bedankt voor de onvergetelijke middag!

Groetjes,
Sem Oprins E4

22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >

Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >