't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal A-jeugd

28 september 2015
Op 13 september 2015 is tijdens de rust van Rijen 1 geschoten op het goal voor de eerste penaltybokaal van dit seizoen!

Rijen 1 moest het opnemen tegen Jeka.
Joey Doms, Wessel Broer, Floris van Opstal en Wesley Fischer moesten het opnemen tegen keeper Bram Weterings!

Ook onze vaste scheidsrechter Laurens Heikamp was weer aanwezig.
Het lijkt zo eenvoudig, maar er moest echt veel moeite gedaan worden. Het blijkt maar weer niet zo eenvoudig als je van tevoren denkt!
Iedereen heeft echt zijn best gedaan om Bram te passeren. Helaas lukte dat niet altijd.
De winnaar is geworden Floris van Opstal, we zien je terug in de finale!

Jongens, allemaal bedankt voor jullie inzet!

2015-09-28

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >