Memorandum

26 september 2015
Deze week heeft v.v. Rijen afscheid moeten nemen van twee bijzondere mensen: Jan Snoeren en Cris Verhoek

Vorige week is Jan Snoeren ons ontvallen op 82 jarig leeftijd. Jan is in 1944 lid geworden tot 1954 en opnieuw in 1970 tot op de dag van zijn overlijden. Jubileum-, Veteranen-, Lotto/toto, Soepactie en Technische commissie (3 jaar in bestuur) heef hij bemand. Gediplomeerd trainer bij A en B, Kantine coördinator. Als lid (en oprichter) van de klusploeg heeft hij zolang als mogelijk zijn steentje bijgedragen. De bronzen speld van de KNVB, lid van verdienste en erelid van v.v. Rijen zijn hem toegekend. Een betrokken en zeer actief lid dus. Wij bedanken Jan voor alles en wensen zijn familie sterkte met dit verlies.

Gisteren is een van onze trouwe fans, Club van 100 lid, animator van veel feestelijke momenten bij v.v. Rijen en daarbuiten, op de veel te jonge leeftijd van 44 jaar, overleden. Cris Verhoek was zeer bekend en geliefd in Rijen. We zullen hem erg missen. Wij wensen Natasja, de familie en vele vrienden veel sterkte met dit verlies.

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >

06-06-2019 Meer >