Kampeerweekend 2015 - zondag, finaledag!

24 mei 2015
Goedemorgen allemaal! De laatste dag alweer. Wat gaat het toch snel. Na een korte nacht begonnen de deelnemers iets rustiger aan het ontbijt. Leon Kaspers, teamleider van de Vurige Vinkingen is jarig en wordt na het eten door iedereen toegezongen. Daarna begint het touwtrekken, gevolgd door de voetbalfinales.

De tussenstand van het eindklassement is nog erg spannend en op basis van de voetbaluitslagen kan er nog van alles wijzigen in de top van de ranglijst.

Winnaars van het kampeerweekend zijn geworden:

1. Machtige Macho's
2. Hylarische Hollanders
3. Woeste Wildemannen

Iedereen heeft ontzettend genoten en gaat een beetje vermoeid terug naar huis. Allemaal hartstikke bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot volgend jaar!

Het kampeerweekend van VV Rijen is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jumbo en overige sponsoren Wildkamp, LuBo prevent, Drukkerij Lankhorst, Jack Michielsen, Peer de Tegelzetter, Tieman Trading, Van Hoeckel Gereedschapservice, Pennen Party World, Maas Kip en Kalkoen, Vivante van Lisdonk, Bruna, GibbonSport, Sportcafé Rijen, Niels Baans catering, Factory Sport & Fun, 't Vermaeck, Wines & Bubbles, Gotcha.

KW15 Fotos zondag

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >