Kampeerweekend 2015 dag 2 gestart

23 mei 2015
Na een goeie nachtrust en een stevig ontbijt stonden 120 kinderen mooi op tijd klaar om aan het voetbaltoernooi te beginnen. Het toernooi duurt tot de lunch. Aan het eind van de ochtend begint het steeds harder te regenen. Gelukkig zorgen de frietjes tijdens de lunch ervoor dat iedereen het weer wat warmer krijgt. Daarna klaart ook de lucht en beginnen we aan de 6-kamp. De bubble ballwedstrijd is het favoriete onderdeel van veel kinderen (Bekijk de video in het andere bericht). Als de zon dan echt begint te schijnen, hebben we allemaal even droge kleren aangedaan en lekker ijsje gegeten.

Het is tijd voor de voetbalspelletjes. Wie schiet het beste een bal in een wasmachine? Wie neemt het beste penalties? En wie gaat het snelst in een Bubble ball over een hindernisparcours?

Ondertussen heeft het kantineteam een heerlijke barbecue voorbereidt. Met een volle buik zijn we klaar voor het avondprogramma.

Het kampeerweekend van VV Rijen is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jumbo en overige sponsoren Wildkamp, LuBo prevent, Drukkerij Lankhorst, Jack Michielsen, Peer de Tegelzetter, Tieman Trading, Van Hoeckel Gereedschapservice, Pennen Party World, Maas Kip en Kalkoen, Vivante van Lisdonk, Bruna, GibbonSport, Sportcafé Rijen, Niels Baans catering, Factory Sport & Fun, 't Vermaeck, Wines & Bubbles, Gotcha.

KW15 Fotos zaterdag

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019