Bubble Ball groot succes op kampeerweekend

25 mei 2015
Er zijn van die spellen waarbij iedereen als eerste aan de beurt wil zijn. Bubble Ball is zo’n spel. Want hoe leuk is dat: voetballen terwijl je in een grote opblaasbare bal zit, en pijnloos al je tegenstanders omver kegelen! Dankzij sponsor Gibbon Sport kunnen de deelnemers aan het kampeerweekend kennis maken met dit spectaculaire spel.

Deze beleving moet iedereen een keer ervaren. Kijk naar het filmpje en zie waarom!

Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.   Vrijdagavond = clubavond. Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u… Meer >

Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >

Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >

06-06-2019 Meer >