't Rijens Vat/Heeren van Rijen finale penaltybokaal pupillen

03 mei 2015
Tijdens een zinderende wedstrijd van Rijen 1 tegen Bavel hebben we de laatste penaltybokaal van dit seizoen gehad!
Wat was het spannend!

En weer waren er een aantal winnaars voor de finale uitgenodigd.
Voor de D-jeugd was Max Ansems er, voor de E-jeugd Wout van Vliet en Jens van Loon en voor de F-jeugd Dennis van Wees en Jesse van Zuijlen.
En ze hadden er zin in!

Vandaag kwam er weer een jeugdkeeper van NAC om alle penalty's te stoppen. Tein Troost was er, hij keept bij de D1 van NAC.
Max Hoeke kwam hem begeleiden vandaag. Ook scheidsrechter Laurens Heikamp was er weer bij.

Na het omkleden gingen de keeper en de spelers even oefenen. Even kijken hoe de keeper was en Tein kon kijken wat hij kon verwachten.
Nog even op de foto en snel terug naar binnen, want echt geweldig weer hadden we niet vandaag. Op sommige foto's kun je de regendruppels zien zitten.

In de rust was het zover. Max begon ... daarna Wout, toen Jens, dan Dennis en als laatste Jesse.
Tein heeft er veel kunnen stoppen. Ze hebben allemaal geweldig hun best gedaan!

Maar de winnaar is weer een keeper geworden, gefeliciteerd Wout! Oefenen jullie veel penalty's tijdens de keeperstraining?

Alle deelnemers zijn natuurlijk winnaars en hebben allemaal een aandenken en een bal gekregen van onze sponsor.
Wout had een hele grote beker en mag een tenue uitkiezen.

Natuurlijk willen wij iedereen bedanken die de penaltybokaal mogelijk gemaakt heeft dit jaar.
Dankjewel Tein Troost en Max Hoeke, voor jullie inzet!
Dankjewel sponsors, zonder jullie was dit zo niet mogelijk geweest!
Dankjewel Laurens, voor het in goede banen leiden van de penalty's!
Dankjewel aan alle deelnemers van dit jaar, volgend seizoen weer nieuwe kansen!

2015-05-03

Afgelopen zondag waren we in Middelburg op bezoek bij Zeelandia. Een belangrijke wedstrijd om te kijken of Rijen de flow van voor de… Meer >

Een mooie traditie van VV Rijen is het jaarlijkse kampeerweekend voor de jongens en meisjes die uitkomen in de leeftijdscategorieen… Meer >

09 februari 2019