't Rijens Vat/Heeren van Rijen finale penaltybokaal junioren

30 april 2015
Afgelopen zondag was het zover! De finale van de penaltybokaal voor de junioren!

Voor de A-jeugd was de winnaar Malik Ucar, voor de B-jeugd Bas van Loon, de C-jeugd werd vertegenwoordigd door Bas van der Vlerk en voor de G was er Tim van Beers.
Zij hebben allemaal in hun eigen categorie de penaltybokaal gewonnen, dus winnaars waren het al voordat het begon.
Als gast-keeper was Michel van Butselaar aanwezig, keeper van de C1 van NAC. Zijn trainer Max Hoeke kwam mee om hem te begeleiden.
Terwijl Rijen 1 het spannend hield in de eerste helft, stonden deze jongens te oefenen om zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens de finale.
Als scheidsrechter was aanwezig Menno van de Walle, die een goede vervanger was voor Laurens. Dankjewel Menno!

Tijdens het oefenen liet vooral Tim zien dat hij een geweldig schot in de benen had. Max was onder de indruk en Michel had er zichtbaar even moeite mee.

Dan het grote veld op. Er waren veel toeschouwers. Ook onze sponsor was gekomen om de prijzen uit te reiken.
De zenuwen beginnen sommigen parten te spelen.

Malik bleef koel, maar begon moeizaam. Nadat hij het publiek opgezweept had, met hulp van Leo, herstelde hij zich.
Bas van der Vlerk begon goed, maakte een paar mooie doelpunten en bleef rustig.
Tim had misschien zo zijn best gedaan tijdens het oefenen, dat het nu wat minder ging.
Maar Bas van Loon bleef koel! Hij schoot rustig alle vijf de penalty's in en is dus de winnaar van de penaltybokaal voor junioren!

Allemaal hebben ze een aandenken overhandigd gekregen van onze sponsor, maar de beker ging naar Bas van Loon.
Bas krijgt ook een tenue naar keuze. Leo heeft alvast een NAC tenue besteld ;-)

Gefeliciteerd Bas!

Wij willen Michel van Butselaar en Max Hoeke bedanken voor hun komst en inzet en wij bedanken natuurlijk ook onze sponsor!
Aanstaande zondag, tijdens de laatste wedstrijd van dit seizoen voor Rijen 1, is de finale van de penaltybokaal voor onze pupillen.

Tot dan!

2015-04-30

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden