Finale penaltybokaal met jeugdkeepers van NAC

19 april 2015
Op 26 april en 3 mei aanstaande zijn de finales van de penaltybokaal.
Er zijn weer twee jeugdkeepers van NAC bereid gevonden om bij ons te komen keepen!

Op 26 april is de finale van de A, B, en C-jeugd en de G. Hierbij komt Michel van Butselaar keepen. Hij keept bij de C1 van NAC.
Op 3 mei mei is de finale van de D, E en F-jeugd. Dan komt Tein Troost, nu keeper bij de D1 van NAC.

Hieronder stellen zij zich voor:

Ik ben Michel.
Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met voetballen bij vv Baronie.
Al snel kwam ik erachter dat het keepen aardig goed ging.
Ik werd toen vaste keeper en dat werd door meerdere clus opgemerkt.
Ik heb stages gelopen bij o.a Willem2, PSV, NAC, Willem2/RKC, RBC en Royal Antwerpen.
In 2011-2012 ben ik begonnen bij NAC, daar heb ik 2 jaar gezeten en daarna ben ik 1 jaartje terug geweest bij mijn oude club vv Baronie.
Gelukkig mocht ik vorig jaar weer terug komen bij NAC. Daar ga ik nog steeds elke dag met veel plezier naar toe.
Ik ben nu 14 en hopelijk mag ik hier nog lang met veel passie blijven keepen!!!

Mijn naam is Tein Troost
13 jaar.
Ik heb gevoetbald van mijn 6 tot mijn 12e jaar.
Van mijn 6e tot mijn 9e bij vv Dinteloord en daarna bij JEKA in Breda.
Toen ik 11 was ben ik geselecteerd als voetballer voor de KNVB en NAC.
Toen ik als voetballer bij NAC niet geselecteerd wordt voor de D2 van NAC heb ik besloten om te gaan keepen.
Tijdens een proeftraining als keeper voor de D1 van BARONIE ben ik als keeper door NAC gescout.
Zonder ooit een officiele wedstrijd gekeept te hebben, stond ik dus een paar weken later in het doel van de D2 bij NAC.
Nu alsweer voor het 2e seizoen.
Ondertussen heb ik oa wedstrijden gekeept tegen Feyenoord, AJAX, PSV, Anderlecht en AC MILAN.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019
Helaas hebben wij vernomen dat 11 januari, op 66 jarige leeftijd, Marij Krol-de Jongh is overleden, voetbal-moeder en vrouw, graag… Meer >