't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal E-jeugd deel 2

15 april 2015
Zondag 12 april 2015 was het een spannende dag voor een aantal spelers van de E.
Het was weer tijd voor een nieuwe penaltybokaal.

Tijdens de rust van VV Rijen-Terheijden waren de volgende E-spelers aan de beurt om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Voor de E5 was er Tijn Bierings, voor de E6 Max Verkade, voor de E7 Jens van Loon en voor de ME1 Lotte van der Veeken.
In de goal stond deze keer Steven van der Weijst. Ze mochten allemaal proberen om Steven te passeren.
Onze scheidsrechter Laurens Heikamp was ook weer van de partij.
Alles zat mee.
Het weer was heerlijk, iedereen had er weer zin in. Er waren wel wat kinderen zenuwachtig, maar dat was niet te merken.

Er werd goed gescoord, maar Steven heeft er ook een aantal goed tegen gehouden!
Max begon heel goed, maar de laatste paar wilden er niet in. Tijn en Lotte begonnen wat rustig, maar kwamen na een paar penalty’s op dreef.
Uiteindelijk stonden na vijf penalty’s Tijn, Jens en Lotte gelijk.
Bij de zesde viel Lotte af, en de 8e penalty werd gemist door Tijn. Dat wil dus zeggen dat Jens de winnaar is. Wij zien jou terug in de finale!

Allemaal bedankt voor jullie inzet, jullie waren weer geweldig!

De finales van de penaltybokaal worden gehouden op 26 april voor de junioren en op 3 mei voor de pupillen.
Alle finalisten krijgen hier binnenkort bericht van.

Mochten jullie in Breda zijn, loop eens binnen bij Brasserie NUL76. Voor meer informatie kun je terecht op www.brasserienul76.nl

2015-04-12

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden