't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal D-jeugd

31 maart 2015

Zondag 22 maart 2015 was het weer tijd voor een nieuwe penaltybokaal. Tijdens de rust van Rijen 1 mochten de volgende D-spelers aan de bak.

Voor de D1 was er Max Ansems, voor de D2 Bent Pennings, voor de D3 Amir Taghavibayat, voor de D4 Daan Verweij en voor de D5 Hodaifa Farchiche. In de goal stond deze keer Sjors Haneveld. Alle jongens mochten gaan proberen om Sjors te passeren. Onze vaste scheidsrechter Laurens Heikamp was ook weer van de partij.
Het weer zat ook mee, met een zonnetje erbij stonden alle jongens te popelen om te beginnen.
In de eerste ronde vond Sjors het wel goed om iedereen in ieder geval één goal te gunnen, dan kon hij lekker warm draaien. Daarna spande het erom. Amir en Daan misten de tweede penalty en Hodaifa de derde. Bent en Max gingen lange tijd gelijk op.
Na acht (!) penalty’s was de winnaar bekend. Max Ansems proficiat, wij zien jou terug in de finale!
Jullie allemaal weer bedankt voor jullie inzet!

De volgende penaltybokaal wordt gehouden op 12 april.

Mochten jullie in Breda zijn, loop eens binnen bij Brasserie NUL76. Voor meer informatie kun je terecht op www.brasserienul76.nl

2015-03-31

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden