't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal E-jeugd deel 1

19 maart 2015
Op 1 maart 2015 was het, na een lange rustige winterperiode weer tijd voor de penaltybokaal, tijdens de rust van Rijen 1.
Een aantal E-spelers mochten het opnemen tegen keeper Joep van Boxtel.
Voor de E1 was er Wout van Vliet, voor de E2 Lars Veenstra, voor de E3 Floor van Beek en voor de E4 Tolgahan Gun.
Zij mochten gaan proberen om Joep te passeren! Allemaal stonden ze te popelen om te beginnen.
Scheidsrechter Laurens Heikamp zou alles in goede banen leiden. Met het geweldige commentaar van Leo begonnen we.
Het was een spannende strijd en Joep keepte de sterren van de hemel.
Na vijf penalty’s van de spelers hadden we drie spelers die allen twee goals hadden gescoord. En dan beginnen de zenuwen te werken.
Er kan er maar een winnen en dat is geworden Wout van Vliet. We zien jou terug in de finale!
Allemaal weer bedankt voor jullie inzet!

Mochten jullie in Breda zijn, dan kun je voor een hapje en een drankje terecht bij Brasserie NUL76.
Voor meer informatie kun je terecht op www.brasserienul76.nl

2015-03-19

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden