't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal G-teams

23 november 2014
Onder de rust van Rijen-Virtus was het dit keer de beurt aan de jongens en meisje van de G-teams. Voor de finale hadden zich Nicolette Leijsen, Benjamin van Beijsterveld, Roy Vissenberg, Andy Timmes en Tim van Beers weten te plaatsen. Natuurlijk was onze scheidsrechter Laurens Heikamp ook weer aanwezig en als keeper was dit maal Erik (Eumer) van Loon gestrikt.
Dat de spelers er zin in hadden bleek wel uit het tijdstip waarop iedereen aanwezig was (ruim op tijd). De eerste penalty werd nog gemist maar daarna vlogen er toch enkele in! Keeper Erik ging ook steeds soepeler naar de hoek en tot verbazing van zijn grote schare fans die aanwezig waren, kwam hij zelfs iedere keer weer soepel omhoog.
Uiteindelijk werd in de laatste ronde alles beslist. Toen Tim zijn laatste penalty moest nemen wist hij dat als hij scoorde hij naar de finale zou gaan. Tim liet keeper Eric dan ook geen kans en hij schoot hem feilloos in, we zien Tim dan ook in april terug in de finale.
P.S. het keeperstenue van Erik (zacht roze) doet ons een en ander vermoeden … Wij vragen dan ook graag om een reactie van Carola.

2014-11-23

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat Rijen 1 de prestaties van 2018 voorzet. De Nieuwjaarreceptie… Meer >

Marij Krol overleden

16 januari 2019