Cursus pupillenscheidsrechter

21 november 2014
Er hadden 16 jongens zich aangemeld voor de pupillenscheidsrechter cursus. Op maandag 3 november en woensdag 5 november moesten we ons melden om 18.15 uur in de kantine van VV Rijen. Op de eerste avond werden we opgewacht door Marco en Dhr. Van Vliet van de KNVB. Daarna volgde natuurlijk de kennismaking en de reden waarom we de cursus wilden volgen. Eerst volgde de theorie, de Spelregels en waar en hoe je moet gaan staan, daarna werden we in 2 groepen verdeeld. De eerste 8 jongens moesten op maandag praktijk doen , de andere 8 deden dit op de woensdag.
Op maandag was er tussen de  E5 en de E6 een oefenwedstrijd geregeld. De 1e groep jongens moesten hier hun geleerde theorie in de praktijk brengen. De andere 8 jongens noteerden wat er goed en minder goed ging. Daarna volgde de nabespreking. Op woensdag was er een oefenwedstrijd tussen de E3 en de E4. Hier gingen dus de andere 8 jongens aan de slag met de praktijk. De praktijk werd begeleid door de Dhr. Van Vliet.  Op het veld corrigeerde en coachte hij ons en gaf goede tips. Verder hielpen Marco en Jan ons met de verdere begeleiding. Uiteindelijk hebben we allemaal het scheidsrechterpupillen certificaat gehaald. We mogen nu de wedstrijden van de E en F gaan fluiten. In 1e instantie worden we nog  begeleid door Leo, Marco en Jan. Daarna kunnen we zelf aan de slag.Bedankt Leo, Marco, Jan voor de begeleiding. Edwin voor het uitreiken van de certificaten  en Dhr. Van Vliet van de KNVB.
Daan W.

Afgelopen zondag ervaarde Rijen 1 gelukkig weer eens wat winnen is. Thuis werd met 2-1 gewonnen van Sarto. De wind dwars over het veld,… Meer >

18 maart 2019
                 BESTEL NIKS ZONDER… Meer >