Nieuws

't Rijens Vat/Heeren van Rijen penaltybokaal F-jeugd, deel 2

05 oktober 2014
www.vvrijen.nl
En hier het tweede deel van de penaltybokaal van de F-jeugd.
Vandaag, op 5 oktober was het zover. Tijdens de rust van Rijen 1-GSBW 1 mochten weer een aantal fanatieke jongens laten zien of zij de keeper van de E2 konden passeren!
Er waren vandaag zes (!) stoere jongens aanwezig om zichzelf naar de finale te schieten.
Voor de F1 was dat Tolga Erol, voor de F2 kwam Sjoerd van Beek, voor de F3 was Thijs Mantel er, voor de F4 kwam Lars van Densen, voor de F6 was aanwezig Dennis van Wees en voor de F7 was er Daan van Engelen. Daan was vandaag ook nog pupil van de week, die had een spannende dag!
Alle jongens waren erg zenuwachtig! Het is ook best spannend om op dat grote veld, met publiek een aantal penalty’s te nemen! Zeker als daar Simon van der Togt in de goal staat! Hij zou het druk krijgen!
Om kwart over 3 was het zover. Scheidsrechter Laurens Heikamp was ook weer van de partij. Iedereen in een goed humeur, Rijen stond ook al ruim voor, dus we konden beginnen!
Simon deed erg zijn best, want in het begin gingen er maar weinig langs hem heen! Knap hoor, als je voor de eerste keer in zo’n groot goal staat! Alle jongens hebben geweldig hun best gedaan en het ging super. Maar er kan er maar één winnen, en dat is vandaag geworden: Dennis van Wees! Gefeliciteerd! Wij zien je terug bij de finale!
Allemaal bedankt voor jullie inzet!
De volgende penaltybokaal is voor de C-jeugd op 26 oktober aanstaande.

2014-10-05


 
  22 juni 2019 Ouder-Kind wedstrijden met aansluitend de mogelijkheid  om een stukje vlees van de barbecue te eten… Meer >
 
www.vvrijen.nl
 
Door een storing op de site is het momenteel niet gelukt om het artikel "Inschrijven Kamp onder 13,12 en 11" te plaatsen. Via deze… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven