Nieuws

Trainen bij Basecamp in de zomerperiode

18 juni 2019
Onderstaand worden de mogelijkheden uitgelegd.
 
  • Vrijdagavond = clubavond.
    Leden (alle!) van vv Rijen zijn welkom om na 16u gratis te trainen bij Basecamp. Voor leden die actief willen werken aan meer kracht is dit een ideale dag. Voor onze trainers is dit ook een fijn moment, omdat er dan relatief weinig bezoek is en ze dus inhoudelijk ook echt de begeleiding kunnen geven die leidt tot resultaat. Is er een manier waarop leden kunnen laten zien dat ze lid zijn van vvRijen?

 

  • Team activiteiten
    Vrijdag, zaterdag en zondag kunnen we voor teams activiteiten organiseren. Dit doen we voor de leeftijden 16+. Hier zit geen limiet aan qua frequentie, maar we verwachten wel een minimale opkomst. Dit soort activiteiten kunnen teams zo tijdig mogelijk, maar uiterlijk op donderdag avond aanvragen. De praktijk tot nu toe is dat we de aanvragen van teams bijna altijd wel kunnen plaatsen, maar we blijven afhankelijk van de aanwezigheid van medewerkers. Groepsactiviteiten op ma-do zijn niet meer haalbaar. We kunnen hier niet de kwaliteit leveren die we willen. Daarom snappen we dat er deze dagen ook bij niet-sponsors activiteiten plaatsvinden, zoals afgelopen dinsdag, echter niet vanuit de club geinitieerd.

 

  • Individuele trajecten
    Onze deur staat open wanneer er behoeften zijn bij de selectie en A1 en B1 om in het kader van revalidatie of aanvullende training begeleid te worden bij Basecamp.

 

Voor de laatste twee zaken kan men direct met Kees contact leggen.

Dit kan via kees@basecampfitness.nl en nummer 0628949758.


Het is wel noodzakelijk dat een ieder zich identificeert als lid van vv Rijen. Dat kan met de voetbal.nl app of de wedstrijdzaken app. Mocht dit niet mogelijk zijn stuur dan een mail naar ledenadministratie@vvrijen.nl. Na controle worden de gegevens dan doorgestuurd naar Basecamp.

  
Hallo Allemaal, Onderstaand de veldingdeling en tijdstippen waarop jullie een veld hebben t.b.v. de ouder-kind… Meer >
 
Belangrijk: Ter informatie: er is een formulier in omloop over de oefenwedstrijd Willem II - KV Oostende op 6 juli om 15.00 uur bij… Meer >
 
 
  Gisteravond is het jaarlijkse kampeerweekend voor de jeugd O13 t/m O8 begonnen.   Meer >
 
06-06-2019 Meer >

tmp

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven