Nieuws

Voorbeschouwing Rijen 1 -- Jeka 1

12 december 2018
De wedstrijd van Rijen 1 is 2x afgelast, dus er is weinig te melden over onze jongens. Alleen dat de wedstrijd tegen Uno Animo wordt ingehaald op 23 december a.s. om 14 uur. Ondanks dat Rijen 2 wedstrijden minder heeft gespeeld staat Rijen 1 nog steeds op de 3e plaats. Unitas’30 verloor van Cluzona met 4-0 door 4 goals van het fenomeen Ruben Maas. Kruisland staat nu bovenaan door een 2-1 thuiswinst op Sarto. Opvallend was dat VOAB thuis met 2-4 verloor van WSC. Zundert heeft door een winst op Hoeven wat ruimte van de onderste 2 gekregen. Jeka speelde thuis met 2-2 gelijk tegen de Madese Boys. Het was 0-2, maar Jeka wist zich te herpakken en scoorde nog 2x. Tweemaal geel was er voor Jeka speler Stefan van Dongen. Voor de beker werd dinsdagavond met 3-0 gewonnen van 3e klasser de Noormannen. Opvallend is dat voor Jeka Merijn Nootenboom en Randy Klees redelijk gemakkelijk scoren.
Dit seizoen zijn de resultaten van het gepromoveerde Jeka onder leiding van trainer Libregts wisselend. Vorig seizoen werd het relatief eenvoudig kampioen in de 3e klasse B voor Desk, TSC en Gilze. De jaren daarvoor speelde Jeka in de 2e klasse. Na een thuisverlies tegen Kruisland werd 3x gelijk gespeeld tegen WSC, Beek Vooruit en VOAB. Daarna werd thuis overtuigend gewonnen van Zundert, gevolgd door nog een gelijkspel tegen Uno Animo. Daarna werden de resultaten wisselender. Thuis werd verloren van het ervaren Sarto en in Hoeven werd gelijk gespeeld. In Breda werd gewonnen van Cluzona (Maas aan banden gelegd), maar bij Unitas’30 werd met 5-1 verloren. Nu staat Jeka op de 10e plaats en het heeft 12 punten met 6 gelijke spelen. Het teleurstellende VOAB staat zesde met maar 2 punten meer en WSC staat 12e, ook met 12 punten. Dit seizoen heeft Jeka laten zien dat het een taaie tegenstander. Het team van Libregts toont veerkracht en jeugdige ambitie en zal alle zeilen bij blijven zetten om in deze spannende 2e klasse E te blijven spelen.
Twee seizoenen geleden speelde Rijen en Jeka tegen elkaar. In Breda werd met 1-3 gewonnen. De 0-1 was van Yassin, de wonderlijke eigen goal – terugkopbal op Joep - van Dave zorgde voor de 1-1. Er waren daarna grote kansen voor Joy  en Jordi. Uit een penalty scoorde Freek de 1-2 en in de 2e helft de 1-3. Het enige smetje was de overtreding van achteren op Jordi, waardoor hij een seizoen miste. Thuis werd ook met 3-1 gewonnen. Na een snelle voorsprong door Freek vergat Rijen afstand te nemen. Jeka kreeg daarna een aantal goede kansen en kwam goed in de wedstrijd, maar miste de rust aan de bal voor de goal. De in de 2e helft ingevallen – toen JO19-junior – Luc Heestermans werd gevloerd in de 16. Freek maakte 2-0. Een foutje in de Rijen verdediging zorgde voor de 2-1. Maar een fraaie voorzet van Rutger werd ook nog door Freek binnengekopt. Dus 3-1 einde wedstrijd.
Komende zondag om 14.15 uur is op het Ryôdome van Sportpark5Eiken de wedstrijd tussen Rijen 1 en Jeka 1. Rijen moet winnen om de koppositie weer over te nemen. Het jeugdige en dynamische Jeka zal er alles aan doen om een resultaat neer te zetten. Het kan een leuke wedstrijd worden. De trouwe Rijense supporters zullen zeker van de partij zijn om onze jongens te ondersteunen.


 
    v.v. Rijen NIEUWS                         … Meer >
 

Privacy Statement v.v. Rijen

01 december 2018
Dit nieuwsitem zal per 1 januari 2019 verdwijnen het is ook terug te vinden op de home pagina links, tab "Privacy Statement vv… Meer >
 
www.vvrijen.nl
Op 12 en 19 november jl. hebben in totaal 18 jeugdtrainers deelgenomen aan de trainingssessies over techniektraining. Het doel van deze… Meer >
 
www.vvrijen.nl

GEEN 18..... GEEN ALCOHOL

04 oktober 2018
Jeugdleden en ouders   In Nederland is het nuttigen van alcohol door minderjarigen, bij wet, VERBODEN. Bij een… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20-10-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2015 Meer >

 
 
 
 
26-09-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
28-06-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven