Vriendenloterij

18 november 2018

v.v. Rijen scoort voor clubkas tijdens belactie VriendenLoterij.

Waarom de VriendenLoterij? Het organiseren van diverse activiteiten, het laagdrempelig houden om lid te worden van onze voetbalvereniging door de contributie niet te hoog te laten worden, onze doelstellingen om op prestatief- maar ook niet prestatief niveau hoog te scoren, om een goede sociale en maatschappelijke partner te zijn en niet in de minste plaats onze leden met plezier en goede materialen hun geliefde spelletje te laten spelen tijdens trainingen en wedstrijden kost veel geld. Geld wat op diverse manieren opgehaald moet worden zoals o.a. contributie, sponsoren, kantine opbrengsten en diverse loterijen. Eén van die loterijen is de vriendenloterij waarvan we sinds enige jaren partner zijn.

Partner zijn van de vriendenLoterij betekend dat maandelijks de helft van de kostprijs van een lot direct naar onze clubkas gaat, hoe meer leden namens v.v. Rijen deelnemen aan de vriendenloterij hoe hoger de opbrengst is. Een groot deel van de andere helft gaat naar een 50-tal goede doelen zoals o.a. KWK kankerfonds, Fonds gehandicaptensport en Jantje Beton. Maar het houdt ook in dat we hiervoor iets terugdoen in de vorm van een belavond om meer deelnemers te werven. Tijdens de belactie is ook nog een bijdrage van € 125.- en een eenmalige bijdrage van € 10,- per verkocht lot vanaf 35 loten en meer wat extra naar de clubkas gaat.

Daarom organiseert v.v. Rijen op maandag 26 november 2018 tussen 18:30 uur en 21:30 uur een belavond naar onze leden met het verzoek mee  te spelen met de VriendenLoterij voor v.v. Rijen. Het is de moeite waard want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen die kunnen oplopen tot € 100.000,-.
  • De VriendenLoterij keert tijdens de belactie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Goed om te weten:

• De bellers zijn eigen leden van de vereniging, allen 18 jaar of ouder.
  • Er worden geen privégegevens gedeeld met de VriendenLoterij.
  • Uw telefoonnummer komt uit onze eigen administratie en wordt niet gedeeld met de VriendenLoterij.

De gemeente organiseert als bedankje voor de vrijwilligers in de gemeente een aantal activiteiten. Klik HIER voor alle informatie, Meer >

GEEN 18..... GEEN ALCOHOL

04 oktober 2018
Jeugdleden en ouders   In Nederland is het nuttigen van alcohol door minderjarigen, bij wet, VERBODEN. Bij een… Meer >