• Nieuwjaarsgroet : Op naar het ‘oude’normaal

Het afgelopen jaar was er een om snel te vergeten. Een omgekeerde wereld: normaal voetballen we 9 maanden per jaar en hebben we 3 maanden ‘rust’. 2020 was het jaar dat het coronavirus ons dwong om de normale voetbalcyclus om te draaien, dus slechts 3 maanden voetbal en 9 maanden rust. Gelukkig hebben we wel zoveel als mogelijk kunnen trainen. Het was hierdoor voor v.v. Rijen een moeilijk jaar zowel sportief, organisatorisch als financieel. De tekenen voor 2021 staan gelukkig gunstiger met (meerdere) vaccins die ons moeten helpen om weer terug te komen tot het ‘oude’ normaal, waarbij we weer kunnen genieten van voetbalwedstrijden en de sfeer die dit met zich meebrengt. Ik wens, namens het voltallige bestuur, alle leden, vrijwilligers, sponsoren en alle overige betrokkenen bij v.v. Rijen een goed, mooi en vooral gezond 2021 toe waarbij we hopelijk snel terugkeren tot het ’oude’ (voetbal) normaal.

Karlo van den Akker